No tractis la sed amb medicaments!

Aquest és el primer d’una sèrie d’articles basats en el llibre “Your Body’s Many Cries for Water” del doctor F. Batmanghelidj.  És un llibre divulgatiu molt interessant  en el qual l’ autor exposa els resultats de dècades d’investigació sobre els efectes i propietats de l’aigua.

En aquest primer article resumeixo allò que el Dr. Batmanghelidj creu que és necessari: un canvi de paradigma científic que porti  la medicina a entendre millor el funcionament del cos humà per poder curar definitivament moltes de les malalties que avui en dia encara són incurables.

És un fet que, només als Estats Units, la prescripció “correcta” de medicaments està fent emmalaltir  més de 2 milions de persones i és responsable de més de 100.000 morts cada any. mentre que els errors en la prescripció és responsable de 100.000 morts més.

Copia de London fundamentals feb 2013El Dr. Batmanghelidj ho deixa molt clar: “Quan el cos pateix  deshidratació crònica, els metges en lloc de prescriure aigua (que seria la solució) prescriuen productes químics tòxics pel cos”

La majoria de medicaments (més del 90%) només funcionen en el 30 o 50% de les persones. Es pot dir que la medicina moderna està fracassant estrepitosament en el combat contra algunes malalties.

El gran problema, en  la majoria de les persones,  és que estan deshidratades. La deshidratació provoca molts problemes de salut. La medicina actual ha col·locat a aquests senyals de deshidratació l’etiqueta de “malalties” i, per això, les tracta amb medicaments. El Dr. Batmanghelidj en canvi tracta aquests senyals com el que són, símptomes de la deshidratació crònica que pateix l’organisme, i els tracta amb l’únic remei possible, l’aigua!

La medicina moderna no entén la gran importància que té l’aigua per al cos humà. La majoria de medicaments són pal·liatius i no estan dissenyats per curar, tan sols per emmascarar i controlar els símptomes.

El cos humà està format per un 25% de matèria sòlida i per un 75% d’aigua. En el cervell aquest percentatge és encara més elevat (85%).

La ciència ha basat gran part del seu coneixement en el funcionament i la importància de la matèria sòlida i ha oblidat la gran importància de l’aigua i l’ha considerada simplement un mitjà de transport per la matèria sòlida i per omplir l’espai que queda buit.

La ciència ha assumit que és la matèria sòlida i no l’aigua la responsable de regular totes les funcions del cos. No és una mica estrany que el 75% del cos tingui tan poca importància? No tindria més sentit que fos al revés?

Sota aquest paradigma la medicina no podrà desenvolupar mai tot el seu potencial i continuarà sent un tractament pal·liatiu i no definitiu de moltes malalties. Amb aquesta visió, els metges no podran curar mai la hipertensió, les al·lèrgies, l’asma, la hipercolesterolèmia, etc. Tan sols podran fer el que estan fent ara que és “controlar-ne” els efectes a través de la prescripció de medicaments amb efectes secundaris.

aigua

Els estudis del Dr. Batmanghelidj han demostrat que aplicant els coneixements científics des d’una altra òptica, aquestes suposades “malalties” són tan sols els crits desesperats del cos per restablir els nivells òptims d’aigua. Encara ara només s’associa la falta d’aigua a la sensació de set o a la boca seca i no es tenen en compte tots els altres símptomes.

És necessari un canvi de paradigma científic perquè la medicina deixi de tractar la set amb medicaments.

La gran dificultat per superar aquest pensament és que la solució que es proposa és tan senzilla que costa de creure. No cal tractar el cos amb medicaments cars ni sofisticats, la millor medicina és l’aigua!

Per tant, si pateixes d’hipertensió, sobrepès, hipercolesterolèmia, migranyes, fatiga crònica… i ho vols solucionar només cal que beguis més aigua. Es recomana que beguis aproximadament 1 litre d’aigua per cada 25 kg de pes. Prova-ho durant 4 setmanes i comprovaràs com molts dels teus mals desapareixen.

No hi ha cap medicament que pugui superar les propietats curatives de l’aigua. Rehidrata’t i ho comprovaràs!

Salut i felicitat!

comparteix:
  • Facebook
  • StumbleUpon
  • Twitter
  • RSS
  • LinkedIn
  • MySpace

Speak Your Mind

*


*