La “mala vida” pot ser saludable?

Hola amics i simpatitzants de la Elimination Diet.

Com han anat les vacances?…Espero que els que hagueu tingut alguns dies de festa els hagueu disfrutat molt i els que encara no n’hagueu tingut resistiu una mica més que aviat us arribaran.

De fet, avui us volia parlar de les vacances i com haurien de ser per ser saludables.

tapaMolta gent quan arriben les vacances es dóna a la “mala vida”. Anar a dormir tard, prendre cervesetes a la fresca i afartar-te de menjar es la tònica habitual d’aquests dies.

Però,… i si aquesta “mala vida” no ho fos tant?…I si sortir de la rutina del dia a dia fos saludable.

Doncs la veritat és que una mica de “mala vida” és necessària i saludable, sempre i quan aquesta mala vida sigui puntual i vingui precedida per un estil de vida relativament saludable.

Relaxar-se, trencar la rigidesa diària i fer una petit excés de tant en tant ens ajuda a rebaixar el nivell d’estrès, a , sentir-nos vius i a disfrutar més de la vida. De fet, una dieta 100% saludable sense cap “pecat”, rígida i avorrida segurament no ens ajudaria a ser feliços ni a poder gaudir plenament de la vida. Sortir amb els amics, tenir vida social i menjar-nos una pizza de tant en tant ens proporciona felicitat. I no hem d’oblidar que la felicitat és un pilar clau per a la salut. Per tant menjar 100% saludable el 100% del temps deixa de ser saludable. Hem vingut a aquesta vida a ser feliços, no a ser perfectes. No sé si m’explico…

Per això des de Fitness Integral i la Elimination Diet apostem per un estil de vida saludable al 80/20. És a dir, fer bondat el 80% del temps i passar-se com a molt un 20%. Així és com es pot disfrutar sense estressar-se.

Ara bé, aquesta regla a vegades cal modificar-la. Sí que en moments determinats cal anar al 100% i fer les coses ben fetes. Per exemple, si ja fa temps que no respectes el 80/20 i t’estàs passant, et sents inflat o et falta energia, seria hora de tornar a posar fil a l’agulla i ser una mica més estricte amb el que menges per poder reconduir la situació. ….Si vols saber si necessites fer un canvi en la teva alimentació et recomanem que passis el test de toxicitat de la Elimination Diet que trobarás AQUÍ!

Perquè recorda que en gran part ets el que menges.

Segur que més d’una vegada has sentit aquesta frase però… hi has reflexionat mai seriosament?
“ETS EL QUE MENGES”…
Sabies que el cos es va regenerant i que cada dia hi ha un munt de cèl·lules que moren i d’altres que neixen?
Doncs sabies que cada 30 dies aproximadament el teu fetge s’ha regenerat completament? Que en 35 dies totes les cèl·lules de la teva pell són noves? T’havies replantejat mai que avui tens un cos completament diferent del de fa uns mesos? El cos està en constant regeneració i canvi!
Pensa com l’has estat alimentant aquestes últimes setmanes i sabràs de que estàs fet ara?…

body-eat-clean-fit-fitness-Favim.com-2142876T’has plantejat mai d’on surt la matèria prima per poder fabricar aquestes cèl.lules noves? …
Doncs dels aliments i nutrients que menges. Literalment, el que menges s’acaba convertint en el teu cos!

Per tant, la dita és totalment certa! Hauríem de parar més atenció a la saviesa popular.
Tens la capacitat de decidir del que vols estar fet. Ara mateix ja portes no sé quant temps menjant com has volgut… L’estiu ha estat molt bé, la caloreta, la cerveseta, les tapes i els gelats, però ara ja és hora de tornar als bons hàbits alimentaris perquè igual que una dieta 100% saludable potser no ho és tant (si et fa infeliç i t’estressa), la dieta que has seguit durant aquestes últimes setmanes segurament tampoc. I ho saps!
El teu cos t’ho està demanant. Ja veuràs que bé que t’anirà fer una mica de neteja i proporcionar-li al teu organisme tots els nutrients que necessita per reconstruir-se i gaudir d’una salut òptima.
Des de Fitness Integral i la Elimination Diet ja ens hem posat a treballar per ajudar-te a tornar a recuperar aquell estil de vida que et fa sentir més actiu i saludable. Apunta’t al REPTE Elimination Diet que començarem molt aviat.
Kick-Out-Junk-Food

Recorda, que estàs fet del que menges. Què menjaràs tu en les pròximes setmanes?…

Posa’t les piles i dóna una cossa al cul a tot allò que a partir d’ara no et convingui i disfrutar d’un nou cos, amb més energia i vitalitat.

T’hi esperem! 😉

comparteix:
  • Facebook
  • StumbleUpon
  • Twitter
  • RSS
  • LinkedIn
  • MySpace

Speak Your Mind

*


*