A Fitness Integral treballem per ajudar-te a descobrir tot el potencial que portes a dins!

Els nostres entrenadors t’acompanyaran en un procés de coaching que va molt més enllà del simple nivell físic. En el nostre centre entenem el benestar i la salut des d’una visió multidisciplinar. Tots els nostres esforços van dirigits a ajudar-te a trobar el benestar interior i així poder transformar l’exterior.

El viatge cap a un “millor Tu” inclou, sobretot, canviar els teus hàbits alimentaris, millorar la hidratació, millorar la teva condició física, gestionar millor l’estrès i els hàbits de descans, la qualitat del medi ambient on vius i el benestar emocional.

A Fitness Integral no existeixen els programes de “manteniment”. Entenem la vida com un camí constant cap al creixement personal i la superació.

La nostra missió és acompanyar-te durant aquest procés i ajudar-te a seguir endavant proporcionant-te tota aquella informació rellevant per a la teva salut i el teu benestar.

Kaisa Tuominen

Professional amb experiència en 3 països diferents, Finlàndia, Estats Units d’Amèrica i Catalunya, la Kaisa aporta els últims coneixements i tècniques d’entrenament a Fitness Integral.

La seva formació és molt extensa, amb dues llicenciatures, una en Ciències de l’Exercici Físic i una altra en Salut Pública. Va obtenir el reconeixement a la millor estudiant de la seva promoció a la Oregon State University i ha publicat una tesi sobre la psicologia de l’exercici físic.

Ha treballat com a entrenadora personal des del 1998 i va ser directora tècnica en el Servei d’Esports de la Universitat de Califòrnia amb més de 80 persones al seu càrrec.

S’ha especialitzat en exercicis correctius, entrenament funcional, Core & Pilates i en gent amb necessitats especials. La seva passió és treballar amb dones embarassades i ajudar-les a recuperar-se desprès del part.

Fora de la feina disfruta anant amb patins, muntant a cavall, anant en bicicleta, fent balls de saló, tocant el piano, llegint i passant temps amb la família i amb el amics.

Xavier Garcia Costa

Dedicació, professionalitat i passió és com es podrien definir els més de 10 anys que ja porta en el món de l’exercici físic i la salut.

La seva formació passa per tres països: Llicenciat en Educació física per la Universitat de Barcelona (Espanya), Curs de l’European Winter School per la Universitat de Jyväskylä (Finlàndia) i Entrenador Personal titulat per la Oregon State University (Estats Units d’Amèrica) on va ser reconegut com a millor instructor de fitness i entrenador personal de l’any 2003-2004.

S’ha especialitzat en entrenament funcional,  preparació física per l’alt rendiment, pèrdua de greix i nutrició per a la salut. També és quiromassatgista i actualment està fent formació de coaching.

La seva implicació en el món de l’exercici físic no només és acadèmica sinó que també hi està implicat directament com a esportista. Ha competit en esports tan diferents com la natació, el rem, el ciclisme, i el triatló on ha participat en diversos Ironmans.

comparteix:
  • Facebook
  • StumbleUpon
  • Twitter
  • RSS
  • LinkedIn
  • MySpace