ESMORZARS ELIMINATION DIET

” Els esmorzars saludables solen ser monòtons i quan estem seguint una pauta alimentaria com és l’Elimination diet, en que restringim per nivells els aliments ens pot costar més trobar la varietat. En aquest llibre trobaràs 7 receptes d’esmorzars dferents per cada nivell (nivells 1, nivell 2, nivell 3). Un total de 21 esmorzars diferents per començar el dia amb la millor energia!”IMPORTANT: Per obtenir el llibre de receptes un cop pagat l’import s’ha de clicar el botó que diu “Volver a Fitness Integral”.

RECEPTES DE LA ELIMINATION DIET

En aquest llibre, hi trobaràs més de 100 receptes molt simples i fàcils de preparar. Les receptes s’han dissenyat per a totes aquelles persones que segueixen la “Elimination Diet” i se’ls acaben les idees per preparar àpats suculents i d’alt valor nutritiu.

Si et trobes amb aquest problema, no et preocupis. Posem a la teva disposició aquest llibre de receptes on trobaràs tot el que necessites. Ara bé, et volem avisar que, si busques un llibre amb fotos artístiques dels plats on es detalla amb gran narrativa com s’han de preparar els plats, et pots endur una desil·lusió. En aquest llibre només hi trobaràs el que realment és important, les receptes! Ens deixem d’històries i floritures per anar al gra i facilitar-te la feina perquè puguis seguir la dieta al 100%.

Si busques instruccions simples i àpats que són fàcils de preparar i al mateix temps saborosos t’encantarà aquest llibre de receptes.

Si pel contrari, prefereixes aquells llibres altament il•lustrats on cada plat està presentat com una obra d’art i descriuen els aliments amb paraules com “aquest plat et transportarà a un jardí florit d’un matí de primavera”, el llibre que et presentem no és per tu. No diguis que no t’he avisat.

El llibre de receptes té un preu de 17,99 €. Per aconseguir-lo només has de clicar el botó que diu “comprar ahora” i seguir les instruccions del sistema. Un cop pagat, assegura’t de clicar al botó que diu “Volver a Fitness Integral” tal i com indica el gràfic i accedir al llibre i poder-lo descarregar al teu ordinador.

PREM AQUÍ PER ACONSEGUIR LES MÉS DE 100 RECEPTES DE LA “ELIMINATION DIET”


IMPORTANT: Per obtenir el llibre de receptes un cop pagat l’import s’ha de clicar el botó que diu “Volver a Fitness Integral”.

..

ALIMENTACIÓ MEDITERRANIA- ELIMINATION DIET

” Aquí trobareu totes les receptes per poder seguir “the elimination diet”. Un seguit de més de 70 receptes adaptades a la cultura mediterrània, juntament amb un llistat d’aliments de temporada perquè la teva alimentació a part de ser el més saludable, sigui més econòmica. Trobaràs maneres de cuinar els vegetals que mai t’havies immaginat, descobriràs noves vinagretes per fer els teus plats més divertits, alternatives per menjar en casos de ganes de dolç i el millor de tot això és que podràs incloure aquestes receptes al menú diari de casa, són fàcils, saludables i amb aliments de la teva zona, fes salut amb els de casa teva i emporta’t el llibre de receptes!”IMPORTANT: Per obtenir el llibre de receptes un cop pagat l’import s’ha de clicar el botó que diu “Volver a Fitness Integral”.


.

ALIMENTACIÓ PERINATAL- ELIMINATION DIET


“Un llibret amb receptes perquè puguis gaudir del teu embaràs amb la tranquil.litat de menjar tots els nutrients necessaris per el millor desenvolupament del teu bebè. Ho trobaràs tot organitzat per necessitats de nutrients juntament amb una explicació de la importancia de cada nutrient. També trobaràs recolzament en algunes situacions especials com: ganes de dolç, restrenyiment, etc. Emporta’t el llibre de receptes de l’Elimination Diet i alimentació perinatal i assegura’t que menges bé!”

.

IMPORTANT: Per obtenir el llibre de receptes un cop pagat l’import s’ha de clicar el botó que diu “Volver a Fitness Integral”.

comparteix:
  • Facebook
  • StumbleUpon
  • Twitter
  • RSS
  • LinkedIn
  • MySpace